FAQ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Възможни са отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски или кожи с тези на екрана на Вашето устройство, поради различните му цветови настройки.

ПРИ РАЗОПАКОВАНЕ на  мебелите внимавайте с  използването на ОСТРИ и РЕЖЕЩИ предмети, поради вероятността от срязване на тапицерията или надраскване и повреждане на лицевите плоскости. Продължителното излагане на пряка слънчева светлина може да доведе до изменение на вида и качествата на дамаската. Поставяйте мебелите на НЕ ПО-МАЛКО от 40 см. от всяко отоплително тяло или силен източник на топлина.

В срок от 14 дни след покупката, можете да върнете всеки един продукт до адреса, от който е изпратен, като доставката е за Ваша сметка.
Всички условия за връщане и рекламация можете да достъпите тук.

Всички наши продукти се изготвят в срок от 4 седмици. За много от тях е възможен избор от множество различни цветове и дамаски, така че е добре да позвъните на посочения телефон под цената на продукта за повече информация.

Можете да заплатите 50% от сумата в момента на получаване от куриер. За целта ще нужно да направите плащане по банка на останалите 50% като капаро. Използвайте уникалния идентификационен номер на поръчката като основание за плащане. Поръчката няма да бъде изпратена преди получаването на превод по нашата сметка.

Връзка с нас

СВЪРЖИ СЕ С НАС ПРИ ВСЯКАКВИ ВЪПРОСИ